Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

N

C

F

K

W

X

Y

Z

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

What

Description

N26 is een Duitse internationaal actieve bank die in 2013 als FinTech start-up is gestart. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in de Duitse hoofdstad Berlijn en is actief in 24 landen binnen Europa.

NAA (camera instelling) Network Auto Adaptability

NAA is Network Auto Adaptability functie die het mogelijk maakt om de live videobeelden aan te passen aan de snelheid van het netwerk waarop de camera werkt om de best mogelijke prestaties te leveren. Wanneer de netwerksnelheid/bandbreedte lager is, wordt een lagere videoresolutie gebruikt om de videobeelden soepel af te spelen. Wanneer de netwerksnelheid/bandbreedte hoger of lager is, wordt de resolutie van de video feed verhoogd zodat de live feed een hogere videokwaliteit heeft.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

NAT (network address translation)

Network address translation zorgt ervoor dat verschillende computers op een LAN gebruik kunnen maken van dezelfde internetverbinding en daarmee hetzelfde internetadres, zonder hun interne netwerkadres te hoeven publiceren. De aangesloten computers mogen dan een adres hebben in een van de gereserveerde adresreeksen die IPv4 ter beschikking stelt voor privĂ©-netwerken,[1] wat op het internet niet is toegestaan.